Är det dags att övernatta med dina kollegor?

22 oktober 2019 admin

Sitter du och dina arbetskompisar fast i gamla rutiner? Eller är ni fulla av energi och behöver planera för framtiden? Oavsett anledning behöver alla kollegor komma iväg från arbetsplatsen tillsammans då och då. I en ny miljö skapas nya tankar och idéer och man lär känna varandra på ett djupare plan. Om ni behöver komma iväg och letar konferens med övernattning är Syninge kursgård,  https://www.syningekonferens.se/, ett fint alternativ. 

 

 

Positiv effekt på arbetsklimatet


En konferens med övernattning är en aktivitet som uppskattas av de flesta och har positiv effekt på arbetsklimatet. Kanske äter man frukost med kollegan man aldrig hinner sitta ner med annars, eller tar en kvällspromenad med sin närmaste chef. Det finns flera olika konferensanläggningar och kursgårdar som erbjuder konferenspaket med olika inriktningar beroende på vad ni vill åstadkomma.

 

Många gånger är det värdefullt att få befinna sig i en lugn miljö och hinna tänka klokt tillsammans. Då är det lättare att fortsätta de goda tankarna när man är tillbaka i vardagen igen. Ofta delar man också roliga minnen från konferensen att se tillbaka på.

 

Paus från vardagen


En annan lyxig sak med konferenser är att man får ta en paus från vardagsmaten. Det är befriande att inte behöva tänka på vad man ska äta, utan att någon redan har tänkt och lagat. Välj en anläggning som serverar genomtänkt och sund mat, gärna med ekologisk inriktning. Då orkar man hålla energin uppe, samtidigt som det känns bra att veta att maten är tillagad och producerad på ett hållbart sätt.

 

Av någon anledning brukar man också sova väldigt gott när man är på konferens. Den nya miljön, den goda maten och samtalen med kollegorna gör att många känner sig både piggare och gladare när man är tillbaka på jobbet igen. Så prata med dina kollegor – kanske är det konferensdags?

Fler nyheter