Beställa mat till företaget

05 februari 2020 william_eriksson

En företagscatering innebär att det är ett företag som beställer catering och det kan innebära allt ifrån en fika till stora middagar eller heldagar. Kanske får man besök från huvudkontoret och vill utnyttja tiden så gott man kan genom att slippa gå ut och äta eller så kanske man vill bjuda personalen på ett julbord i de egna lokalerna. Många som nyttjar catering för företag i Stockholm ser ett mervärde i att kunna beställa maten dit där man vill och ibland kan det vara mer ekonomiskt i längden att göra så. Det brukar även finnas en undansatt summa för marknadsföring och personalvård som man kan använda, beroende på syftet med måltiderna.

 

Vad man får mer än mat

När man beställer företagscatering så kan man få endast maten levererad om man vill, men det är vanligast att cateringfirman sköter allt från dukning till serveringen och slutligen disken. Vill man så kan man även få med en kock som värmer maten och lägger den sista handen på den och kanske behöver man även någon som tar hand om bordsplaceringen eller står i garderoben. Alla sysslor som man vill slippa själv.

 

 

Att beställa hela paketet

Eftersom catering är lite festligt så brukar de som erbjuder företagscatering också, antingen själva eller ha samarbetspartners som kan ställa upp som dj eller spela levande musik. Man kanske vill ha en toastmaster eller moderator. Eller så vill man prova någon rolig aktivitet om det är ett personalevent som man anlitat företagscatering till. Men man behöver inte stanna i det egna företagets lokaler bara för att det är företagscatering, utan man kan boka tjänsten till vilken plats man vill som kan passa. Man kanske vill ta en heldag i parken med sina anställda och starta med en picknick, fortsätta med en fika och avsluta med en grillning med alla tillbehör man kan önska sig. 

Fler nyheter