En snygg logga = en bra start

08 januari 2020 patrick_pettersson

Ett företags logga är en mycket viktig del av dess image. Det är ett sätt för kunderna att enkelt känna igen ett företag och en väldesignad logga kan både säga något om själva företaget och/eller skapa nyfikenhet och en lust att ta reda på mer om vad det står för.
Därför är det bra att lägga ner lite arbete på att få fram den rätta känslan och stilen. Ska det vara en rustik eller traditionell känsla? Eller är modernt, färgstarkt och fräscht ledorden? När sådana beslut är avklarade är det dags att tänka på var och hur loggan ska användas och vilken slags skylt som framhäver den bäst.
    

 

Skyltar som syns


Det är ofta självklart att ha en eller flera stora skyltar med loggan. Både utomhus på till exempel butiksfasader och inomhus som dekoration på en vägg eller för att visa på något särskilt. Inne i köpcentret, på mässan eller på ett kontor. Välgjorda skyltar kan verkligen höja imagen och med till exempel en 3D-effekt och rätt belysning kan en skyltning bli oförglömlig. För det absolut bästa resultatet är det självklart att låta ett proffs sköta tillverkningen av skyltarna. Ett företag som tillverkar skyltar är t.ex. Scanexpo AB.Frigolit – ett smidigt och snyggt materialval


Frigolit är ett modernt och snyggt alternativ för skyltar. Med datorstyrd precision är det lätt att skära ut en exakt skylt som smidigt målas i valfri färg. Olika färgskiftningar är inget problem utan går enkelt att fixa. För att skapa en mer livfull, glansig och hållbar skylt kan frigoliten sedan täckas med en front av akryl- eller plexiglas. Det är även möjligt att kombinera flera olika material som trä eller aluminium med en skylt i ett litet hårdare plastmaterial. Dessutom är det ofta enkelt att själv montera den färdiga skylten. Utomhus eller inomhus frigolitskyltar är ett lätt val.

Fler nyheter