Mer plats med begagnade pallställ

23 maj 2022 lily_hansen

editorial

När du har stuvat in så mycket som får plats på en liten yta, kanske du inte har hunnit sälja allt innan det kommer in mer varor. Det kan vara en hobbyverksamhet eller ett litet företag där det är svårt att beräkna orderingången. När du får ett erbjudande om en större leverans billigt, vill du köpa.

Lösningen till problemet är att skaffa några begagnade pallställ, så att du kan lasta pallar på höjden. Med två pallar över varandra kan du få plats med dubbelt så mycket på samma yta. Det kan vara lönsamt, för ofta får man mängdrabatt när man köper stora partier av varor. 

 

Pallställ som tillfällig lösning 

Du kanske inte ens vet om du behöver så stor lageryta längre fram. Ofta kan det behövas säsongsvis, som inför jul eller vintersäsongen. Det finns nya pallställ att köpa, men begagnade pallställ är lika bra, och de är värdefulla att ha för ordningens skull.

Med pallställ har du också bättre kontroll, för det finns inga lösa pallar instuvade lite varstans. Du kan ha varorna på rätta platser så att det är lätt att hitta om du får en brådskande, lite större order. Dessutom har du alltid möjlighet att leverera allt vad dina kunder vill ha när du har ett välfyllt  lager. 

 

begagnade pallställ

 

Gott om plats för trucken 

Pallställ som är lättåtkomliga för en truck gör hela hanteringen så smidig. Du lyfter upp en pall med gaffeltruck och ställer den på rätt hyllplan i pallstället. Det är lika lätt att ta bort den därifrån.

Det man får är en välordnad godshantering och man minimerar risken för felleveranser. Det är rationellt att alltid ha begagnade pallställ på plats för den händelse att det kommer in en stor sändning av varor. Det är också ett bra alternativ för den som inte har råd eller plats att bygga ut sitt lager.

Fler nyheter