Modulsystem öppnar nya möjligheter

10 november 2019 admin

Tiden då modulbyggnader ansågs vara tillfälliga och halvdana baracker är sedan länge förbi – de flesta av dagens modulsystem är moderna, funktionella lokaler av hög kvalitet och riktigt bra standard. Modulsystem innebär fantastiska möjligheter att snabbt uppföra bostäder, utbildningslokaler, kontor eller utrymmen för andra slags verksamheter och de fungerar lika bra som både beständiga och flyttbara byggnader. Flexibiliteten är oslagbar, kostnaderna är lägre och valmöjligheterna till att få helt skräddarsydda lösningar är mycket goda. Det är med andra ord inte så svårt att förstå varför modulsystem är populära och blir allt vanligare för alla möjliga sorters ändamål.

 

 

Skola, vårdlokal eller kontor?

 

Modulsystem är lämpliga för en mängd olika typer av verksamheter och har länge använts för att uppföra lokaler för t.ex. skolor, förskolor, bostäder och kontor. Fördelarna är många och med dagens moderna, rejäla och hållbara konstruktioner är modulsystemen inte längre bara begränsade till att användas som tillfälliga lösningar – tvärtom. Tack vare anpassade planlösningar, toppmoderna system för bästa möjliga luftkvalitet och riktigt bra och hållbara materialval, väljer många beställare idag modulsystem även för permanenta syften. PCS Modulsystem tillhör en av landets mest kända tillverkare av just modulbyggnader och ligger i framkant vad gäller såväl snygga som funktionella konstruktioner. Kika in på https://www.pcsmodulsystem.se/ för att läsa mer och upptäcka möjligheterna med PCS moduler!

 

Fortfarande en räddare i nöden

 

Trots att modulsystem i allt större utsträckning används permanent, är de naturligtvis också fortfarande mycket användbara då akuta och tillfälliga behov av extra lokaler uppstår. Och det gör det ju faktiskt ganska ofta. Oavsett om det handlar om ett plötsligt ökat behov av förskolelokaler, vårdplatser eller bostäder – är modulsystem en mycket smart lösning som snabbt och smidigt löser problemet. Material, standard och konstruktion kan anpassas utifrån syfte, behov samt hur länge lokalerna förväntas behövas för att på bästa möjliga sätt erbjuda skräddarsydda och kostnadseffektiva lösningar.

Fler nyheter