Personalvård är viktigt

03 november 2019 admin

För att bli ett framgångsrikt företag är det många bitar som ska passa ihop. Richard Branson, flygbolagsgurun, har sagt att om du tar hand om din personal så tar de hand om dina kunder. Och inget kunde vara mer rätt, för inget skepp kan seglas med endast en kapten. Det behövs manskap som fyller alla funktioner och som dessutom gör det på ett bra sätt. Så att ta hand om sin personal är a och o för en väl fungerande företagsledning. Varför inte göra det med mat?

 

Mat är socialt

En måltid är inte enbart något som behövs för att hålla sig vid liv utan det är något som vi gärna samlas över för samtal och god gemenskap. Det är också därför det är en klok idé att bjuda sin personal på mat då och då. Det kan vara till jul eller lite spontant en fredag för att resultaten är positiva och man vill tacka sin personal för deras goda arbete. En cateringfirma i Stockholm till exempel, är det enklaste sättet att ha en trevlig måltid tillsammans till ett överkomligt pris.

 

 

Vad kan cateringfirman hjälpa till med?

När man anlitar catering kan man själv bestämma vilken mat man vill bjuda på och i vilket sammanhang. Kanske är det en plocktallrik på stående fot eller så slår man på stort med trerätters och vita dukar. Alltifrån frukost till nattamat, jultallrik till grillfest, ja det är endast den egna smaken som sätter begränsningar. Det går också att välja vad man mer vill ska ingå förutom maten och drycken. Om man vill kan cateringfirman ta med grill, porslin och till och med möbler eller anordna musik. En cateringfirma går nämligen gärna samman med andra företag för att kunna hjälpa varandra att ge rekommendationer och mertjänster till sina kunder. Allt för att ge den bästa upplevelsen för kunden.  

Fler nyheter