Reklam som fungerar

30 januari 2020 jonas_olsson

Att skapa en relation till sina kunder som företagare är en konst som inte alla bemästrar. Det finns många vägar att gå idag. Sociala nätverk såsom Instagram och Facebook eller tidnings- radio- och tv-reklam de vanligaste sätten för att nå ut med erbjudanden. De är alla bra sätt men det finns en risk att du missar den kunden som med dagens urskillningsförmåga sorterar bort alla massmediala budskap som påminner om reklam. Om du vill du nå dina kunder i hemmet eller på arbetsplatser kan reklam i form av presenter vara det bästa alternativet.

 

Hur vill du nå kunden?

Tänk dig en byggarbetsplats där arbetarna är klädda i varselkläder. En dag kommer kranföraren med mössor till hela bygglaget, mössorna är varma och mjuka, med bra passform i himmelsblått och på sidan sitter en tydlig logga som är synlig under hjälmen. Inte bara arbetslaget och deras familj kommer känna igen företagsloggan där kranbilen anlitades utan även andra inhyrda hantverkare som kommer till platsen. Mössan med logotypen kommer synas och kopplas till något något positivt och användbart. Eftersom kranföraren dessutom gjorde ett gott jobb kommer svaret vara givet nästa gång när det frågas om vilken kranbilsfirma som ska tillfrågas om uppdrag. Andra scenarier där du kan använda presenter som reklam är på mässor, föreläsningar och kundbesök. Det gäller att välja rätt produkt för att nå den marknad man eftersöker. 

 

 

Vad ska jag välja för present till mina kunder?

Söker du Presentreklam i Stockholm finns ett oändligt utbud av produkter att välja på. Tänk på att välja rätt. Ju mer kunden uppskattar och använder sig av din present desto bättre anseende får ditt företag. Att välja något för att det är billigt, eller något som kan upplevas som en slit och släng vara kan få bakslag – visa dina kunder att du har tänkt både med hjärtat och med tanke på miljön. 

Fler nyheter