Skydda din verksamhet med företagslarm

23 januari 2022 patrick_pettersson

editorial

På ditt företag har du massvis med värdefulla saker som du givetvis vill skydda. Du kanske har dyra verktyg som du måste ha för att kunna utföra dina servicearbeten, eller så har du dyra datorer på revisionsfirman. Det kan också gälla värdefulla vitvaror, tv eller spelkonsoler på ett lager som du vill ska vara säkert när du inte är där.

Med ett bra företagslarm så skyddar du ditt företag mot den allt växande brottsligheten. Du kommer i första hand kunna förebygga inbrott då det i många fall visar sig att tjuvar ger upp sina idéer när de ser att du har larmade lokaler. Det beror på att de naturligtvis är tidspressade och med ett larm som går kommer tiden bli ännu mer knapp.

Med ett företagslarm så behöver du inte ligga med en klump i magen på natten och undra om du kommer få inbrott. Ett inbrott, även om du har försäkring, är en överträdelse som kan göra det obehagligt att vistas i lokalen. Med ett bra företagslarm så kan du fokusera dig på affärerna och låta proffs ha hand om din säkerhet.

 

företagslarm

 

Allt styrs med en enkel app

Du styr numera ditt företagslarm enkelt med en app på din telefon. Du får meddelande om att larmet är på och när någon larmar av. Du får snabbt besked om larmet har utlösts och du kan enkelt se vem som befinner sig i lokalen via kameraövervakningar. För kompletta företagslarm för din verksamhet kan du ta en titt här: https://www.safeguard.se/.

Med ett företagslarm så skyddar du din värdefulla utrustning och dina lokaler mot skadegörelse. Du tar hand om något av det viktigaste du har, din inkomstkälla som du har byggt från grunden. Du bestämmer vem som får komma in i dina lokaler och ingen annan. Ta kontroll över säkerheten med ett pålitligt företagslarm så du kan sova tryggt.

Fler nyheter