Soloföretagare i uppstart?

01 mars 2020 jonas_olsson

Är du en av de kreativa och lyckliga själar som tagit mod till dig att säga upp dig och satsa på din dröm? Kanske har du länge drömt om att få göra affär av din hobby och nu är du äntligen där. Idag är det vanligt att framför allt kvinnor som blir uppsagda eller får nog av jobbet väljer att starta eget – att äntligen testa att öppna en butik nära hemmet eller rentav online. Med hållbarhet och klimat i hjärtat väljer de att först bli självförsörjande på vad de kan odla i sin trädgård, och därefter gör de affär av överflödet.

 

Butik online med fröer

Som trädgårdsdesigner möter man många olika plantskolor, trädgårdsmästare och handelsträdgårdar. Sakta byggs ett kontaktnät av förtroende, kvalitet och service upp. För att kunna planera en trädgård och finna de lite ovanligare fröerna till bra pris är olika onlinebutiker ett hett tips. Är du då den nystartade företagaren som har en ljuvligt, prunkande trädgård med ekologisk odling och överflöd? Gör slag i saken – samla dina fröer och sälj dem i butik och online. Tänkt dig snygga små glasburkar med egendesignade etiketter och ditt namn – din logo. Säljer du på nätet och eftersträvar låg frakt så vik egna kuvert av återbrukat papper och fäst din logo på.

 

 

Vart vänder man sig

Om du är egenföretagare har du troligtvis, och förhoppningsvis, nätverk på din ort där du kan finna bra samarbetspartners. Startar du din lilla butik och behöver trycka upp små eller stora upplagor av dina Etiketter i Kalmar så är det inga problem. Du väljer själv om du vill ha bara ditt namn, om de ska vara designade eller om du till exempel behöver färdiga etiketter med varningssymboler eller liknande. Enkel beställning görs online och du hämtar på plats på tryckeriet eller får dem skickade mot fraktkostnad. Etikett – lätt som en plätt!

Fler nyheter