Behöver ni hjälp med kontorsstädning i Stockholm?

11 november 2021 patrick_pettersson

editorial

Era drömmar gick i uppfyllelse. Ni kunde äntligen starta den där firman tillsammans som ni så länge hade drömt om. Ända sedan ni var finniga tonåringar har ni velat starta företag tillsammans och arbeta ihop. Och nu har det äntligen blivit verklighet. 

Ni har nu arbetat ihop och haft företaget i ungefär ett år. Allting går verkligen superbra för er och ni trivs båda två. Kanske kan det till och med vara så att ni måste anställa en person till för att hinna med allting ni behöver göra. Men först finns det en viktigare sak ni behöver ta tag i. 

Någon måste komma och hjälpa er med städningen av kontorets ytor. Det ser förskräckligt ut. Ni har fullt upp med massor att göra om dagarna så ni hinner inte med städningen. Ni behöver anlita någon som kan hjälpa er med kontorsstädning i stockholm.

 

image

 

Städhjälp på kontoret en gång varje vecka

Ni tänker att ni inte vill lägga ned hur mycket pengar som helst på städning. Men ni klarar heller inte av att lägga ned den tiden själva som krävs för att hålla det rent och snyggt. Snart ska ni även börja ta emot kunder, och då behöver kontoret vara tipp topp. 

Sagt och gjort, ni anlitar en städfirma som kommer och hjälper er med kontorsstädningen. Ni bestämmer er för att ni behöver ha städhjälp en gång varje vecka med en storstädning och sedan tre rejälare städtillfällen per år. Då ska ni även passa på att göra om inredningen vid de tre tillfällena. 

De som kommer och städar på kontoret kommer till er antingen under tidiga morgnar eller sena kvällar. Det var vad ni kom överens om skulle bli bäst. På så vis behöver ju inte ni bli lidande eller störda under dagen när ni behöver sitta på kontoret för att jobba. 

Fler nyheter