Bli vassast i stan med rätt frisörgrossist

05 november 2019 admin

Äger du en frisörsalong och letar efter en ny leverantör av material? Eller är du kanske på gång att göra verklighet av din dröm och starta upp en egen hårstudio? Oavsett bakgrund är en riktigt bra frisörgrossist ett absolut måste om du ska lyckas i den tuffa branschen. Det gäller att hitta någon som distribuerar alla de varumärken du vill ha, som kan erbjuda bra priser med förmånliga bonus- och rabattsystem samt kanske det viktigaste av allt – att leveranserna fungerar som de ska. En proffsig frisörgrossist ska kunna erbjuda förstklassigt material inom såväl hårprodukter som arbetsverktyg,

 

 

Välj dina favoriter

 

Det finns en hel del bra frisörgrossister att välja mellan där ute – de flesta med riktigt generösa, breda och välfyllda sortiment i sina respektive webshoppar. Ett tips när du letar grossist är att först och främst tänka igenom hur du vill profilera just din salong, och vilka märken du själv trivs bäst att arbeta med förstås. Kanske känner du t.ex. extra starkt för 100% veganska hårprodukter och vill endast jobba med det? Eller har du jobbat väldigt länge med samma märken och är sugen på att testa några nya alternativ? Utbudet av såväl varumärken som hårprodukter är enormt och att kunna erbjuda precis allt är en omöjlighet. Att tänka ut en tydlig inriktning från början underlättar och gör dina inköp snabbare och smidigare.

 

Glöm inte möbler och arbetsredskap

 

En genomtänkt och trevlig inredning i salongen är viktigt för såväl kunderna som för alla som arbetar där. Med hjälp av snygga möbler, frisörstolar, receptionsdisk och arbetsredskap skapar du en modern och inbjudande miljö i din frisörsalong som alldeles säkert lockar många kunder. Tänk också på att investera i ergonomiska verktyg och redskap för alla som jobbar – för att bespara ryggar, knän och handleder och på vis kunna driva din salong framgångsrikt under många år.

Fler nyheter