Dags att köpa en ny lagervagn

13 mars 2022 lily_hansen

editorial

Lagervagnen gör naturligtvis så gott den kan. Den kämpar och den sliter. Varje dag hjälper den dig och resten av personalen på lagret att transportera tunga föremål. Fram och tillbaka rullas den, dag och ut och dag in. Den är en riktig trotjänare den där gamla lagervagnen. Så lojal har den varit att den till och med har fått ett namn. Gamla Bettan. Och Gamla Bettan har presterat på topp i många år, men nu börjar det märkas att det är dags för henne att äntligen få gå i pension.

Det har med andra ord blivit dags att investera i en ny lagervagn. Ingenting varar förstås för evigt, och lagervagnar utgör inga undantag. En dag kommer dagen då Bettan har rullat sin sista lastpall över golvet. Nu har hon checkat ut för gott och dagen har kommit för er att känna brisen från förändringens vindar. 

Men en förändring är nödvändigtvis inte dålig. Bara för att Bettan inte längre kommer vara er kollega innebär det inte att den nya lagervagnen inte kommer göra sitt jobb. Tvärtom kommer ni att ha stor nytta av att välkomna det nya tillskottet.

 

ny lagervagn

 

Bli inte för nostalgisk

Nåväl, det är förstås bara en lagervagn. Bettan var ärligt talat inte så pålitlig. Hjulen rullade inte som de hade gjort förr. Det var dags att byta ut henne. Det var på tiden att det kom en ny lagervagn och ersatte den gamla. Man ska aldrig vara rädd för att förnya. Det är en sak som är säker. Även om det är lätt att vara konservativ och bli nostalgisk så är det inte ett perspektiv ni ska titta på er lagervagn från.

Se istället på alla fördelar som det innebär att förnya ett sådant verktyg och hjälpmedel. Troligtvis är den nya vagnen en mer modern och uppgraderad variant. Som kommer att ta Bettans plats i många år framöver.

Fler nyheter