Design men också golv

17 maj 2022 lily_hansen

editorial

Det är lätt att dra sig för att ta tag i renoveringen där hemma. Inte så konstigt med tanke på all planering, tid och slit det kräver. Tänk till exempel på det där brännmärket i golvet vid kaminen som hånar dig varje gång du går förbi. I stället för att byta golvet kan du ju täcka över skadan med en billig matta från marknaden. Det är en lösning, om endast tillfällig.

Designgolv kan visserligen låta som någonting överflödigt eller kanske till och med onödigt. Men visst är det ändå någonting som du lägger märke till när du vistas i andra bostäder och lokaler? Det kan röra sig om ett stilrent golv i hotellobbyn eller ett roande mönster på favoritrestaurangens toalett. 

Ordet design leder kanske främst dina tankar till visuella upplevelser, men är golven sköna att gå på? Ser de lika bra ut efter mycket spring och lek? Du kanske också undrar var man kan hitta sådana designade golv. Ett tips för dig kan därmed vara att kika in på följande sida: amtico.com/se.

 

designgolv

 

Designgolv är inte bara vackra

Designgolv finns i flera material, färger och mönster. De finns i lika dramatiska former som stilrena kulörer. Ett charmigt trämönster kan till exempel ge köket ett modernare intryck, medan härligt abstrakta mönster kan ge nytt liv till vardagsrummet. Ett golvbyte bör skapa en helhetskänsla med karaktär som ger det valda rummet en helt ny innebörd.

Det är enkelt att ta med sig några paket golv hem från närmaste bygghandel. Men vad vet du egentligen om det du har släpat hem? Är det till exempel ett miljövänligt val? Ett designat golv tillverkas utifrån unika beställningar och kontrolleras genom hela processen för att säkerställa kvaliteten. Det är till och med möjligt att beställa hem gratisprover innan du bestämmer dig. Designgolv är faktiskt mycket mer än bara vackra.

Fler nyheter