Ett kontorshotell i Stockholm bör hålla hög klass

19 november 2021 patrick_pettersson

editorial

Det är inte alla lokaler som lämpar sig till att driva verksamhet i när man vill hyra ut kontor i Stockholm. Ska man ha ett kontorshotell i Stockholm får man nog jobba lite med att lyfta upp sitt skägg ur brevlådan. Det gäller att titta på allt som kan vara av intresse, samtidigt som man har dubbel koll på vad som är lämpligt. När man hyr ut på ett kontorshotell i Stockholm kan man tänka sig att människor som vill ha det som sin arbetsplats och jobbar därifrån, har lite högre krav än i övriga landet. 

Skönt med eget på ett kontorshotell i Stockholm

Alla som arbetar på ett kontorshotell vet hur fördelaktigt det är. Man får inte mycket gratis här i världen, men att arbeta mitt i centrala Stockholm på ett nytt och fräscht kontorshotell är en lyx som är få förunnat. Att ha sin egen speciella plats där man möter en hel hög med arbetskamrater redan på morgonen är faktiskt inte fy skam. Det kan bli både en och annan god morgonfika som hjälper en att hitta nya affärsvänner. Kanske leder det även till att man hittar lösningar på de problem man var upptagen med innan.  

 

image

 

Kontorshotell är nutidens melodi

Det har länge varit förlegat att sitta på ett litet kontor i ett eget hus där inga andra kollegor arbetar. Det nya är att jobba i stora moderna kontorshotell. Då kan man utnyttja alla lokaler på ett helt annan sätt och de stora rummen behöver inte stå tomma under någon längre period. 

Föredrag och större event kan hållas i en och samma lokal med dess lite större konferensrum. Bara det måste ju vara en bra lösning. Samtidigt är det lätt att knyta nya kontakter och skapa ett fint nätverk med människor du träffar under dagen. Fördelarna med kontorshotell är verkligen många.

Fler nyheter