Företaga mera, bokför mindre

22 oktober 2019 admin

Har du nyligen startat ett eget företag och känner att det är väldigt mycket att lära sig och hålla koll på, särskilt allt som har med ekonomi att göra? Eller har du kanske haft ditt företag under en lång tid och kan allting, men känner dig sjukt less på vissa måste-uppgifter som inte har med ditt huvuduppdrag att göra, som till exempel bokföringen? Leja då ut bokföringen på någon annan! Till någon som är expert och tycker att det är kul, så har du mer tid att faktiskt fokusera på det som är din grej. 

 

 

Hjälp med bokföringen

 

Ja, precis, oavsett om du är snickare eller kontorsarbetare får du mer tid till att göra det som gjorde att du faktiskt startade företaget från början. För de flesta som startat ett eget företag gör det ju för att de har en passion för något som de vill ägna sig mer åt, är väldigt bra på något eller har en riktigt bra affärssidé. De flesta startar inte företag för att de så gärna vill ägna sig åt pappersarbetet som automatiskt följer med företagandet. Så, vill du ha hjälp med din bokföring? Det finns många firmor som kan hjälpa till, JB Ekonomibyrå är en av dessa.

 

Låt inga fel inträffa

 

En ekonomifirma ser till att bokföringen blir löpande. De kan också sköta löneadministration och utbetalningar, faktureringar och uppföljningar. De meddelar vilka uppgifter de behöver och när, och sköter sedan allt om man vill. Räkenskapsåret måste avslutas med ett bokslut, och här finns de också behjälpliga och ser till så att allt blir rätt. För man vill ju inte råka göra fel i bokslutet som gör att det sedan leder till ett bokföringsbrott. Ett vimsighetsfel för att man hade tankarna på annat, kanske på snickarglädjen man skulle fixa till kunden, det som egentligen är din grej och passion.

Fler nyheter