Hitta den bästa lösningen med gasol för företaget, vare sig det gäller gasoltuber eller tank

08 februari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Gasol är mycket användbart i flera olika verksamheter, såsom de inom byggbranschen, detaljhandeln, hotell- och restaurangbranschen, industrier och jordbruk. Gasolen har många fördelar som till exempel att den har ett högt energiinnehåll och högt värmevärde, den förorenar inte mark eller grundvatten, den brinner rent utan att förorena luften, den har ett lågt koldioxidutsläpp i jämförelse med andra bränslen, den är svårt att stjäla och den härsknar inte i flaskan eller tanken. 

Se till att aldrig vara utan den viktiga gasolen när den behövs

För vissa företag kan gasolen vara helt avgörande för dess kärnverksamhet och det är därmed viktigt att ständigt ha tillgång till gasol. En bra lösning är att bli företagskund hos en leverantör som erbjuder trygga leveranser så att man inte behöver stå utan gasol när man behöver den. Primagaz är ett företag som erbjuder säkra och snabba leveranser över hela Sverige, exakt påfyllning varje gång, garanterad hög gaskvalitet samt möjlighet till självbetjäning på nätet dygnet runt.

gasoltub, gasoltuber, gasolflaska

Olika lösningar för olika behov

Vissa företag har som sagt ett väldigt stort behov av gasol medans andra har ett mindre. Därför erbjuder Primagaz Sveriges bredaste utbud av gasolflaskor samt möjligheten att få en överjordisk eller underjordisk tank. Som företagskund hos Primagaz får man en helhetslösning med projektering, teknisk konstruktion, upphandling, miljö- och säkerhetsfrågor samt ritnings- och dokumentationsarbete. 

Få professionella råd från experter med lång erfarenhet

Primagaz kan hjälpa till att skräddarsy lösningar efter de unika behov som finns inom varje verksamhet. De gör alltid sitt yttersta för att hitta den bästa lösningen. Som företagskund hos Primagaz kan man dessutom förvänta sig en mycket hög leveranssäkerhet var man än håller till i landet. De ser alltid till att leverera gasolflaskor där man behöver dom, när man behöver dom. Så oavsett om företaget har ett stort eller litet behov av gasol så kan Primagaz hjälpa till att hitta den tryggaste och bästa lösningen. 

 

Fler nyheter