Inspirerande konferens i Värmdö

26 november 2020 jonas_olsson

Är det dags för en konferens för dig och dina anställda och du funderar på var det ska bli av? Satsa till exempel på Värmdö som ligger nära Stockholm och kan erbjuda mer än bara konferens, eftersom du också kommer att få njuta av fin natur. 

På konferens så ska det självklart arbetas, men det är också ett ypperligt tillfälle att göra något tillsammans som kollegor. Därför är det bra att boka in en konferens där du kan få ut mer av din vistelse, som till exempel en fin naturupplevelse. Att spendera tid i naturen får människor att slappna av och bli mer effektiva på arbetet, så det är inte fel med en fin vandring i skogen.

Den anläggning som du bokar för konferens ska också kunna erbjuda fina konferenslokaler som har allt ni behöver. Med rätt utrustning och lokaler kommer er vistelse att ge er allt ni behöver för att kunna få arbetet gjort så smidigt som möjligt.

 

Aktiviteter i Värmdö

I Värmdö kryllar det av aktiviteter som båtturer, guidad tur i Fredriksborgs fästning, kulturstigen Pilhamn eller varför inte paddla kanot. Väl i kanoten kommer du att känna dig fri och det är ett perfekt sätt att upptäcka skärgården på tillsammans med dina kollegor. Det finns också många gym om ni vill köra ett träningspass eller en session yoga som får er avslappnade efter en konferensdag. 

 

 

För dig som uppskattar mat och dryck kommer du inte bli besviken eftersom det finns massor av fina ställen att avnjuta en måltid tillsammans med kollegorna. På Fredriksborgs bageri kan du starta dagen med en mysig frukost, och för att sedan äta middag kan ni ta er till Kattholmen kök och bar som med sin gamla historia blir ett besök att minnas. Värmdö erbjuder förstklassig mat, många aktiviteter och fin natur att umgås i efter att konferensdagen är slut.

Fler nyheter