Kontorsstädning för ett effektivare arbete

02 november 2019 admin

editorial

Att ha det rent omkring sig när man jobbar är viktigt både för hälsan och för att kunna få mer arbete gjort. Det är inte bra att vistas på en plats där det finns mycket damm och annan smuts då det påverkar din hälsa. Det kan bland annat orsaka problem i luftvägarna och leda till astma och allergier. Det är även viktigt att ha det rent omkring sig ur den aspekten att det är lättare att fokusera och få saker gjorda när det inte är rörigt omkring en. För ett företag som tar emot kunder på kontoret är det väldigt viktigt att det ser rent och fräscht ut. Det ger ett mer professionellt och seriöst intryck och kan i slutändan vara avgörande för att man får kundens förtroende i ett uppdrag.  

Söker du kontorsstädning i Stockholm så finns det en firma som erbjuder skräddarsydda lösningar för företag i området. Stockholms Allstäd AB är ett professionellt företag som hjälper till att skapa  bra arbetsmiljö på olika arbetsplatser. De erbjuder tjänster som fönsterputsning, rengöring av golv, vattning av blommor och tömning av papperskorgar samt mycket mer. De utför dessutom tjänsterna till ett bra pris. Stockholms Allstäd AB har försäkringsskydd samt kvalitetsgaranti, deras personal ingår även i tystnadsplikt som gäller företagets uppdrag. De har funnits sedan 1998 och har därmed lång erfarenhet av städning och vet vikten av god service till kunderna.

Genom att anlita en firma för att utföra städningen ges mer tid till annat. Det gör att personalen inte behöver lägga tid på att städa själva och de kan istället fokusera på sina huvudsakliga arbetsuppgifter. Det är även en trygghet i att man vet att städningen blir utförd så ofta som man önskar. Det kan vara allt från flera gånger i veckan till någon gång i månaden eller kanske endast under vissa perioder på året. 

 

Fler nyheter