Låt inte avståndet hindra er från att mötas

30 januari 2020 admin

editorial

Idag har många företag infört ett miljötänk i sin profil samtidigt som flygskammen har drabbat allt fler av oss.  Då kan det vara skönt att veta att möjligheterna till att få till bra och kreativa möten med anställda och kunder på andra platser är fler än någonsin. Våra arbetsplatser är i dag ständigt uppkopplade vilket underlättar samarbete med andra på ett sätt som tidigare inte var möjligt. Fler och fler människor arbetar mobilt vilket också har gjort att många av våra arbetsplatser kanske inte riktigt har hunnit med i den nya utformningen även om arbetet pågår. 

 

Mobila arbetsplatser och digitala möten

Behovet på en arbetsplats där flera medarbetare jobbar mobilt i ett team kräver enkla tekniska lösningar. Ett exempel är smarta mötesrum där man både kan samla gruppen på plats och enkelt kan bjuda in deltagare från andra sidan världen. Ni kanske dock inte har plats eller tekniken som krävs för ett sådant mötesrum. Men låt inte det hindra er från att utvecklas. Det finns företag specialiserade på dessa tjänster där man kan hyra in sig tillfälligt för möten som kräver Smarta mötesrum.  

 

 

Trots avståndet skapas gemensamma ideér och visioner tillsammans

Ett smart mötesrum möjliggör samarbete mellan medarbetare oavsett om de deltar fysiskt eller digitalt under mötet. Visioner och idéer, skapande av gemensamma dokument och presentationer formas på en gemensam skärm som alla i mötet har tillgång till. Man kommunicerar med hjälp av mikrofoner och rörliga kameror. Det finns både små och stora mötesrum att hyra och som har all den teknik som krävs för ett bra digitala möten. Från små mötesrum för fyra personer till mellanstora och stora mötesrum för 14 personer och fler. Rummen är utrustade med mikrofoner och rörliga kameror samt styrning av mörkläggning och belysning. Möjligheterna är många i dagens uppkopplade värld. Det bådar gott för framtiden.

Fler nyheter