Öppna upp till naturen med dubbel altandörr

09 februari 2021 Cecilia Olsson

En vacker uteplats eller trädgård är något som många uppskattar i sitt hem. Det ger möjligheten att njuta av härligt väder utan att lämna tomten. Vill man göra det året om kan ett isolerat uterum vara en god idé eftersom det gör att man kan njuta av utomhusmiljön även de dagar då det regnar eller är kallt. Ofta läggs det mycket tid på att bygga ett uterum, påta i trädgården eller skapa en mysig atmosfär på uteplatsen, något som dock inte alla tänker på är dörrarna som ska ta en däremellan.

Öppna upp med dubbla altandörrar

Altandörrar kan ha stor inverkan både på insidan och utsidan, de kan dessutom påverka hur smidigt det blir att ta sig emellan hus och trädgård. Ett par dubbla altandörrar är ett mycket bra val för den som vill släppa in mycket ljus och luft i rummet samt ha en bred öppning som suddar ut gränsen mellan inom- och utomhusmiljön. 

Se till att dörren stämmer stilmässigt samt utifrån behov

Precis som med så mycket annat finns det många valmöjligheter när det kommer till altandörrar. Det finns modeller som är helglasade, har spröjs, bröstning eller spröjs och bröstning. Det går även att välja antalet rutor samt material, storlek, färg och handtag. Vänder man sig till rätt plats så kan man helt enkelt skräddarsy sin dubbla altandörr så att den passar perfekt in i hemmet. 

Brett utbud av högkvalitativa altandörrar 

Ett företag som erbjuder ett fint sortiment av dubbla och enkla altandörrar är Klarfönster. De har altandörrar för alla smaker av hög kvalitet som går att anpassa efter stil och behov. Dörrarna är tillverkade med hänsyn till miljön bland annat genom att leverantörerna är FSC-märkta, vilket är en garanti för hållbart skogsbruk. Med bra pris, lågt u-värde och god energiisolering är Klarfönsters dörrar ett mycket bra val.

Man hittar Klarfönsters sortiment av dubbla altandörrar på https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr.

Fler nyheter