Skicka värdefulla data

09 april 2020 william_eriksson

I dagens samhälle sker nästan all kommunikation via datorer. Har ni smarta lösningar för just er företagskommunikation eller behöver ni se över olika typer av telelösningar? Förhoppningsvis känner ni till att det finns aktörer som tar ett helhetsgrepp och hjälper er med hela er kommunikation inklusive kontakt med operatörer, val av nätverk, molntjänster, televäxlar osv. Låt de som är experter på området skräddarsy den allra bästa lösningen för just ditt företag. Vilket moln vill du ansluta till?

 

Olika operatörer och leverantörer

Kanske har du redan en fungerande teleleverantör som du är nöjd med och önskar utveckla med molntjänster för att möta nya behov? Genom att anlita en expert med mångårig erfarenhet av företagskommunikation kan du dra fördel av deras samarbeten med olika leverantörer av molntjänster. Som du säkert känner till finns det en uppsjö av olika tjänster som fungerar olika bra utifrån geografi, täckning och så vidare. Välj en partner som har flera kontakter och som hjälper dig att välja utifrån just era förutsättningar och behov. Molntjänster får du hjälp med av exempelvis http://telebolagetmkab.se/ och deras överraskande möjligheter.

 

Vilket moln det än blir

Oavsett vilken operatör du har idag, eller om du önskar byta, så i samband med tillägg av molntjänster så kan du få hjälp med allt. Några av de mest välkända leverantörerna av molntjänster är förstås Telia och Tele2 men utifrån dina behov kan det visa sig att du hellre bör ansluta till andra aktörer såsom Mitel eller SolunoBC utifrån att de har specifika operatörsoberoende plattformar, eller om ni har behov av så kallad DECT-täckning. Den lösningen innebär även att ni kan få integrering mot ert CRM eller Office 365 om ni så önskar. Flexibilitet är A och O idag för att möta kundföretagets behov. Se till att finna en partner som löser allt på ett proffsigt sätt för just er.

Fler nyheter