Starta upp en rolig och givande kundklubb

16 september 2021 jonas_olsson

Att vara medlem i en kundklubb kan ge många bra fördelar. Att starta upp en kan vara lika givande. Tänk att få erbjuda precis det man tycker är bäst i hela världen till faktiskt alla människor på vår jord. I alla fall dem som har tillgång till internet. Vilken grej! 

Frågan är vilket val man står inför. Ska det bli att gå med i en kundklubb eller är det så att det finns ett litet spirande företag som vill ut på marknaden och få en hel drös med kunder? Här finns det lite lätt fakta att tänka till om.

Vad kan en kundklubb erbjuda? 

Det är vanligt att en kundklubb erbjuder speciella varor eller tjänster till sina medlemmar. Det mest effektiva är att erbjuda dem rabatter på de varor de handlar mest. Det kan ett företag som sysslar med kundnytta och driver kundklubbar göra åt sina och andras kunder. En riktig win-win-situation. 

Andra erbjudanden kan vara att man går samman med till exempel ett låneföretag eller en bank. Som medlemmar i kundklubben kan de då få lättare att få ett lån eller hitta avbetalningsplaner som passar dem personligen. Ytterligare ett alternativ är att ha specialerbjudande ihop med ett annat företag som säljer något som kompletterar det man själv säljer. 

 

 

Samarbete med andra kundklubbar

I samband med att man går ut till sina kunder med veckans, månadens eller årets erbjudande kan man erbjuda dem något helt annat. Det kan vara andra produkter eller tjänster. Varför inte en resa till söderhavet till förmånligt pris, bara därför att man är medlem i en kundklubb eller kanske rent av två. Kan det bli bättre? 

Vill man starta en kundklubb är steget inte långt borta för att få hjälp på vägen. Den bästa hjälpen man kan få är väl den precis runt hörnet? Ta hjälp av proffs för att skapa den bästa kundklubben.

Fler nyheter