Vikten av smidig företagsstädning i Stockholm

20 maj 2022 lily_hansen

editorial

Att ha ordning och reda runt omkring sig kan vara något som många tar för givet, framförallt när det gäller arbetsplatsen. Så länge företagsstädningen flyter på är det oftast ingenting som analyseras särskilt noggrant. Det kan nästan vara lite skönt när måndagsmorgonen knackar på dörren, och man får lämna hemmet för att checka in på kontoret. Nästan som att kliva in på hotell. Välvårdade golv, glansiga skrivbordsytor och den där fräscha doften gör det lätt att starta dagen med din mest kreativa och produktiva sida.

Men plötsligt kommer den där dagen, måndagen då du besegrat morgonrusningen i Stockholms lokaltrafik för att sedan få syn på en redlig dammtuss runt ditt stolshjul. Kletiga kaffefläckar gör sig påminda på diskbänken från fredagens fikastund. Det är grusigt i hallen och luften känns kvav. Irritationen har hunnit krypa sig på och du undrar vem på kontoret som kan ha orsakat denna röra. 30 minuter av dagen har nu gått till spillo. Du börjar plötsligt att fundera – hur står det egentligen till med städningen på företaget?

 

företagsstädning Stockholm

 

Företagsstädning som märks av via resultatet

Att välja rätt företagsstädning kan påverka ett företag mer än man kan tro och många faktorer spelar in. Det kan därför vara intressant att läsa om hur en av huvudstadens ledande städfirmor jobbar med företagsstädning i Stockholm. Det handlar om att hitta rätt för just ditt företag. Kanske är det viktigt med en diskret städning som inte stör arbetsfokuset? Eller ett otroligt rent trapphus? Eller kanske en städfirma som följer ett konstant och regelbundet schema?

Vikten av smidig företagsstädning spelar roll när det gäller att vinna arbetstid, spara in på sjukskrivningar och öka produktiviteten. Ett kontorsbord är nämligen fyllt med 400 gånger fler bakterier än en toalett! Att välja rätt städbolag gör helt enkelt så att du slipper stanna upp och fundera på de där återkommande kaffefläckarna.

Fler nyheter