Webbyråer – er vägledare inom techvärlden

02 januari 2020 william_eriksson

Digitala lösningar, webbutveckling och digital transformation. Det är bara några av de ord som människor dagligen möts av – där är en hel techvärld som numera ryms inom vår livsvärld. Är man en av dem som tagit klivet in i den världen märker man ganska snabbt att den präglas av oändliga möjligheter. Det är ett helt tech-universum där webbyråer och e-butiker är som hundratals stjärnor som trängs med varandra, kämpar för sin plats i samtiden. På samma sätt som vi behöver lära oss att navigera i den ordinarie världen behöver vi lära oss att förstå den digitala.

 

Ta hjälp av stammisarna

Vill man förstå tech-universumet – vilket man bör vilja med tanke på alla som hänger där – är webbyråer platser som behöver besökas. Företag och privatpersoner som vill utveckla sina plattformar och varumärken behöver ha tillgång till människor som faktiskt förstår vad det handlar om. Man skulle kunna kalla dem för stammisar i techvärlden sedan över tio år tillbaka och skapar digitala kreationer lika frekvent som ordet tech nämns i den här texten. Ett exempel på en sådan e-handel byrå som har vistats länge nog i det digitala universumet är Kreationsbyrån.

Digital kommunikation

Därmed är det kanske på sin plats att beskriva vad en e-handel byrå egentligen gör. Enkelt beskrivet: de är experter på att kommunicera genom digitala kanaler. Medan andra är proffs på small talk inne på Coop är e-handel byråer proffs på att samtala genom digitala medier. Vill man veta exakt hur detta går till behöver man – som nämnt tidigare – besöka en e-handel byrå i stockholm. Ett digitalt besök räcker givetvis. Väl inne hos webbyråerna möts man av ord som tech-strategi, webbutveckling och open source. Men frukta icke! Ni befinner er nu tillsammans med stammisarna som kan navigera sig fram i techvärlden och ni hänger bara med.

Fler nyheter